Banner

 


Dé probleemoplosser voor aangepaste toiletten

Klik hier voor de website van Sanmedi
Sanmedi bv
Populierenlaan 59
1911 BK  Uitgeest
T 0251-316482
F 0251-314043
E
info@sanmedi.nl
W www.sanmedi.nl
KvK Zaandam nr: 35015980
BTW nr. NL5398642B01
  

 Sanmedi Profilo SmartSanmedi Profilo


Sanmedi BasicSanmedi SanilineSanmedi StomatoilettafelAquila badliftSwing wastafel en Loire toiletsteunPBA


Wist u dat onze toonzaal geopend is van:
maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal. Het maken van een afspraak wordt aangeraden! U weet dan zeker dat de toonzaal beschikbaar is en dat we tijd hebben om u te woord te staan en te adviseren. Ons telefoonnummer is 0251-316482.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het product. 

Sanmedi bv is sinds 1981 importeur van aangepast sanitair voor gehandicapten en senioren. Wij hebben ons de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in de levering van producten die het mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid, hygiëne, functionaliteit en comfort.

De stijlvolle en ergonomisch gevormde producten zijn leverbaar in alle prijsklassen. De gevarieerde uitvoering van de producten zorgt ervoor dat deze te combineren zijn in bestaande situaties. Het ruime assortiment biedt niet alleen voordelen in thuissituaties, maar ontlasten ook verpleegkundigen in ziekenhuizen, instellingen en hospice.

Wij willen graag uw aandacht vestigen op enkele producten:


Spoel-föhn installaties met of zonder sta-op hulp.

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig gebruik blijven maken van het toilet. Afhankelijk zijn van anderen is in veel gevallen al een moeilijk te overbruggen drempel, maar bij de toiletgang komt daar ook nog eens het gevoel van schaamte bij.

Toiletten voorzien van onderdouche en warme luchtdroging bestaan al een halve eeuw en zijn in de loop van die jaren steeds meer aangepast aan de eisen van alle type gebruikers, mobiel en beperkt in de ruimste zin van het woord.
Omdat geen mens gelijk is en daarmee ook geen handicap, zijn er tal van accessoires op de markt gebracht om een redelijk standaard aanpassing te realiseren. Maar in een aantal situaties is maatwerk noodzakelijk.

Sanmedi bv probeert in alle situaties een optie te bieden in overleg met de betrokkenen. Onze adviseurs kunnen in overleg met een ergotherapeut en bouwkundig adviseur ter plaatse overleg plegen, maar ook in onze showroom zijn de producten op afspraak te bezichtigen en uit te testen.Closomat Lima Vita in combinatie met een elektrisch in hoogte verstelbaar frame. De Closomat kan heel eenvoudig op de juiste hoogte worden gezet om bijvoorbeeld een zijwaartse transfer te maken vanuit een rolstoel om daarna het toilet op de juiste hoogte te stellen voor een verantwoorde toiletgang. Deze combinatie wordt geleverd inclusief opklapbare toiletsteunen.

Closomat is een closetcombinatie waarbij de onderdouche en föhn zijn geïntegreerd in het keramiek. Bij deze closetcombinatie kan gelijktijdig worden doorgespoeld als de onderdouche in werking treedt. Dit voorkomt nare geurtjes.
Als maatwerk is er een sta-oplift te monteren over de Closomat Palma Vita, staand model. 

Closetzittingen met onderdouche, föhn en geurafzuiging voor plaatsing op het bestaande toilet zijn ook leverbaar in combinatie met een verticale- of staoplift. 
Maar deze Sanmedi Circumani Uspa, die standaard geleverd wordt met meerdere instelmogelijkheden en verwarmde soft close zitting, past ook in een luxe toiletruimte. 
Ook toepasbaar op rimfree closets

DRINKWATERBEVEILINGING
Al onze douchewc's zijn voorzien van speciale ingebouwde voorziening om terugzuiging van verontreinigd water in de drinkwaterleiding te voorkomen volgens de Kiwa-eisen omtrent waterleidingtechnische veiligheid onder nr. K12537

SERVICE EN ADVIES
Sanmedi bv biedt naast de mogelijkheid van persoonlijke adviezen, het maken van offertes, passing en service aan huis ook het afsluiten van een onderhoudscontract voor bovengenoemde producten.


Voor meer informatie over een van de andere producten van Sanmedi bv, kunt u een bezoek brengen aan onze website: www.sanmedi.nl of stuur een e-mail naar info@sanmedi.nl.