Banner

 


verhoogde closetzittingen

Klik hier voor de website van Sanmedi
Sanmedi bv
Populierenlaan 59
1911 BK  Uitgeest
T 0251-316482
F 0251-314043
E info@sanmedi.nl
W www.sanmedi.nl
KvK Zaandam nr: 35015980
BTW nr. NL5398642B01
 

 


AP610D Apollo zitting 
 

 
AP610S Apollo "soft"
 


Sanimed Care closetzitting
 


opklapbare armsteunenset
 


Solo toiletlift 
 


Sta-op systeem / douchewc


Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal. Het maken van een afspraak wordt aangeraden! U weet dan zeker dat de toonzaal beschikbaar is en dat we tijd hebben om u te woord te staan en te adviseren. Ons telefoonnummer is 0251-316482.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het product. 

Sanmedi bv is sinds 1981 importeur van aangepast sanitair voor gehandicapten en senioren. Ons leveringsprogramma bestaat uit hulpmiddelen voor badkamer en toilet. In het assortiment vindt u o.a. douche-wc's, handgrepen, toiletsteunen, tilsysteem voor het toilet, toiletstoelen, aangepaste closetzittingen, in hoogte verstelbare wastafels, badliften, baden (in hoogte verstelbaar en met deur) en stoma toilettafels. Dit assortiment wordt regelmatig aangevuld met noviteiten.

Wij willen uw aandacht graag vestigen op onderstaande productinformatie!
 

Er komt een moment dat het gaan zitten op of opstaan van het toilet meer moeite gaat kosten.
Een verhoogde toiletpot biedt vaak uitkomst, maar er zijn ook alternatieven op de markt leverbaar.
 
Als het een tijdelijke voorziening betreft, dan is het plaatsen van een verhoogd toilet vaak te kostbaar. Een verhoogde (opleg) zitting zou in dat geval een betere oplossing bieden. 
De oplegzittingen zijn ook handig om mee te nemen op vakantie of op visite. Dit geeft meer bewegingsvrijheid aan een soms lastige beperking.

De Apollo verhoogde oplegzitting is leverbaar in verhogingen van 6+, 10+ en 14+, met of zonder deksel en er is een +10 uitvoering zonder deksel met zachte zitting. Deze passen op vrijwel alle closetpotten doordat de bevestigingsklemmen in breedte instelbaar zijn.
De Apollo zittingen zijn verkrijgbaar vanaf € 30,80 exclusief BTW.
 
Wordt er meer kracht uitgevoerd tijdens de transfer naar het toilet, dan zal een vast gemonteerde closetzitting een betere optie zijn.
 
De Sanimed Care verhoogde zitting verhoogt de toiletpot met 5 cm. Deze zitting heeft stabilisatienokken aan de voorzijde en een doorlopend scharnier waardoor er bij het maken van bijvoorbeeld een zijwaartse transfer, waarbij extreme krachten op het scharnier worden uitgeoefend, de zitting niet breekt.
Deze zitting heeft als extra twee geïntegreerde grepen die het maken van de transfer vergemakkelijken. 
 
Eenmaal geplaatst op het toilet, lijkt heeft deze verhoogde zitting niet de uitstraling van een aangepaste closetzitting, wat door de vitale ouderen erg op prijs gesteld wordt.

Naast een verhoogde versie, is er ook een Sanimed Care zitting leverbaar in standaard hoogte, ook voorzien van een doorlopend RVS scharnier aan de achterzijde en stabilisatienokken aan de voorzijde. Deze zitting is ook goed te combineren met onafhankelijk van elkaar opklapbare armsteunen.
 
Indien er extra hulp nodig is bij het gaan zitten of opstaan van het toilet, dan zijn er ook diverse sta-op systemen in het assortiment of verticale toiletliften
 
Kijk ook eens op de website  aangepast sanitair.nl

Voor meer informatie over een van de andere producten van Sanmedi bv, kunt u een bezoek brengen aan onze website: www.sanmedi.nl of stuur een e-mail naar info@sanmedi.nl.