Banner

 


aangepaste badkamer met luxe uitstraling


Zorgtoiletten
 

Nieuwsbrief


De Sanmedi catalogus 2017 is weer beschikbaar om online te bekijken, te downloaden of aan te vragen als geprinte versie.

Sanmedi bv zet zich in voor een beter milieu voor nu en voor de toekomst.
Om die reden verstrekken wij nieuwe inhouden voor de Sanmedi catalogus niet meer automatisch. Is een geprinte versie gewenst, dan brengt een van onze adviseurs deze op afspraak graag bij u langs. Mail een verzoek naar info@sanmedi.nl.

         

Onder de aandacht

Profilo Smart
• Handmatig verstelbaar
• Moderne uitstraling
• Leverbaar in diverse kleuren
• Biedt optimale zelfredzaamheid
• Veilig en comfortabel
• Multi inzetbaar, kostenbesparend
• Voorkomt gezondheidsklachten hulpverleners

Klik hier voor meer informatie

Het Sanmedi Profilo Smart systeem is een flexibel systeem dat ervoor zorgt dat aangepast sanitair altijd gemakkelijk op de juiste hoogte is in te stellen, maximale veiligheid, gemak en comfort biedt en past in de moderne badkamers. Het systeem garandeert optimale zelfredzaamheid.

De producten zijn eenvoudig te verstellen, aan de wandrail te hangen of weg te halen zonder gebruik van gereedschap.

Bij gedeeld gebruik van de badkamer in ziekenhuizen en instellingen, maar ook in bijvoorbeeld hotelkamers is het door de flexibiliteit van het Sanmedi Profilo Smart systeem mogelijk om alleen die producten te plaatsen die nodig zijn, zodat de gebruiker niet wordt geconfronteerd met producten die eigenlijk alleen maar in de weg zitten. 

profilo smart railsysteem

Nieuw in het assortiment

Sanimed Care Basic closetzittingen, voorzien van speciale verstelbare buffers die voor extra stabiliteit bij zijdelingse en voorwaartse belasting zorgen. Deze buffers kunnen tegen de binnenkant of de buitenkant van de closetpot geplaatst worden, afhankelijk van de vorm.
Voorzien van stabiel RVS scharnier. Door deze extra stabiliteit zijn de closetzittingen uitermate geschikt voor rolstoelgebruikers die een zijwaartse transfer maken om op het toilet te komen.

De Sanimed Care Basic closetzittingen zijn gemaakt van krasvast, duurzaam Duroplast, standaard leverbaar in de kleur wit en zwart.

Klik hier voor meer informatie

De producten in het assortiment van Sanmedi zijn goed te combineren, waardoor de badkamer of toiletruimte een luxe uitstraling krijgt.

 
  SANMEDI-APP-100x100.jpg


De SANMEDI APP is gratis te downloaden.

SANMEDI-APP-Apple-Appstore.jpg Download de SANMEDI APP voor de Apple iPhone, iPad of iPod hier.
SANMEDI-APP-Google-Play.jpg Download de SANMEDI APP voor de Google phone of Android tablet hier.Sanmedi bv - Populierenlaan 59 - 1911 BK  Uitgeest
T 0251-316482 - F 0251-314043
info@sanmedi.nl - W www.sanmedi.nl