Banner

Onder de aandacht:

PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Foto: Sander van der Borch

Met dank aan Frederique Hollenberg


Sanmedi is al jaren een begrip in de markt van aangepast sanitair. Voor de levering van simpele hulpmiddelen tot persoonlijke aanpassingen, advies en persoonlijke begeleiding hierin.
 

Voor iedereen die de visie van ons bedrijf wil weten en geïnteresseerd is in een persoonlijk verhaal uit de markt; kijk op zondag 16 juni naar het televisieprogramma “De Barometer” op RTLZ. De uitzending is te zien om 17.30 uur.
Herhalingen worden uitgezonden op woensdag 19 juni om 16.30 uur en op vrijdag 21 juni om 10.30 uur.
 


De Sanmedi catalogus 2019 is weer beschikbaar om online te bekijken en te downloaden.


Sanmedi is vanwege haar expertise, gevraagd te participeren in een Europees AAL onderzoek naar de beschikbaarheid van toegankelijke toiletten in (semi) openbare ruimtes. De werknaam van dit kleine voorbereidende onderzoek is Toilet4me. Wij zijn natuurlijk super trots op onze deelname!


Misschien lijkt het voor een buitenstaander niet zo belangrijk om te melden, maar de praktijk blijkt anders.


Door de overname van Sanmedi bv begin dit jaar, is het team in samenstelling en grootte veranderd. Nieuwe en oude werknemers en een nieuwe directie die aan elkaar moeten wennen, hun plekje in het team moeten vinden. Allemaal mensen met een eigen visie, eigen manier van werken, eigen doelstelling en allemaal met hun eigen waardevolle kennis.


Dinsdag 13 november 2018, hotel van der Valk in Vught (’s-Hertogenbosch).


Een veranderende wet- en regelgeving en een steeds kritischer wordende belanghebbende vraagt om een nieuwe aanpak. Deze nieuwe aanpak is de reden dat WMO Consulenten Nederland jaarlijks meerdere bijscholingsdagen organiseert.


Sanmedi bv was dit jaar ook bij deze dag aanwezig. Onze adviseurs hebben diverse workshops bijgewoond en hebben de consulenten bij kunnen praten over onze manier van werken en over de mogelijkheden van onze producten.
 


Langer zelfstandig thuiswonen. Een kreet die je steeds vaker hoort, maar welke de laatste tijd steeds meer ter discussie staat.
Langer thuis mogen wonen en zo zelfstandig mogelijk in het gezinsleven kunnen participeren. Dat is natuurlijk heerlijk. Niet hoeven te verhuizen omdat het huis niet geschikt is voor aanpassingen. Niet in een verpleeginstelling te hoeven gaan wonen voor betere zorg buiten je gezin om.
En dat kan uiteraard ook. 


Dat is de vraag die veel mensen zich stellen als ze onderweg zijn. Met zo’n 6400 openbare toiletten is het aanbod te klein voor het aantal inwoners en bezoekers van ons land.


Superfris het toilet af dankzij de Closomat CPV-301 met de douche-föhnfunctie én de sta-oplift TL-100

 

20 maart 2018 - Door: redactie Scouters


De opvolger van de Sanmedi Circumani 6000+ is vanaf heden leverbaar!

De Sanmedi Circumani 6500 serie is een welkome aanvulling op ons assortiment.


De servicebussen en andere bedrijfswagens zijn keurig voorzien van een herkenbaar logo en QR-code.
Met dank aan M-line binnen- en buitenreclame Uitgeest!


Geachte relatie,
 

Graag brengen wij u op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen Sanmedi B.V.
 


Het management van Profilo Smart uit Ierland laat weten dat er mogelijk problemen zijn met armleggers die verkocht zijn in de periode van 2012 tm oktober 2016. Er zal contact gezocht worden met bedrijven en instellingen die armleggers hebben afgenomen in deze periode.