Banner

Onder de aandacht:

PR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezittingPR+172R-ZW Sanmedi PROFILO+ douchezitting
Sanmedi PROFILO+ opklapbare douchezitting met rugleuning en armleggers, hoog-laag verstelbaar, geschikt voor plaatsing aan een horizontale rail, aluminium, ZWART. Horizontale rail bijbestellen.
TL-240 TL-240
Sanmedi elektrisch in hoogte verstelbaar toilet, geschikt voor opbouw, inclusief toiletsteunen. Verstelbaar tussen 400-750 mm, inclusief Geberit inbouwreservoir, exclusief toiletpot. Ook geschikt voor douchewc, de aansluitset hiervoor apart bijbestellen Optioneel: kantelsysteem voor de toiletpot, TL-1102. Verstelbereik: -2 tot +10 graden
CPV 301 Closomat closetcombinatieCPV 301 Closomat closetcombinatie
Closomat PALMA VITA, closetcombinatie met onderdouche en föhn, staand model, WIT

 

Sanmedi Stomatoilettafel

Het verzorgen van een stoma vraagt om de nodige zorgvuldigheid. Om de stomadrager daarbij behulpzaam te zijn, is een comfortabele stomatoilettafel ontworpen. Deze tafel vereenvoudigt de verzorging van de stoma en biedt optimale hygiëne.

 


 

 

Comfortabel
Een individueel aan te passen stomatoilettafel vereenvoudigt de verzorging  van de stoma. Onder uiterst hygiënische omstandigheden kan de stomadrager rustig de nodige handelingen verrichten, zoals het legen van het zakje, het verwisselen van de plak en het spoelen.

Voor wie?
De stomatoilettafel is speciaal ontwikkeld voor colon-, ileo- en uro-stomadragers. Vooral voor stomadragers die spoelen, biedt de tafel een geheel nieuwe, moderne methode van verzorging.
Bij individueel gebruik wordt de hoogte van de stomatoilettafel aangepast aan de lengte van de gebruiker. De bovenkant van de tafel hangt dan ongeveer 10 cm onder de stoma. Voor algemene ruimten, zoals in ziekenhuizen, is de standaardhoogte 80 tot 85 cm. Een individueel aan te passen stomatoilettafel vereenvoudigt de verzorging  van de stoma. Onder uiterst hygiënische omstandigheden kan de stomadrager rustig de nodige handelingen verrichten, zoals het legen van het zakje, het verwisselen van de plak en het spoelen.

Ergonomisch
De stomatoilettafel is ergonomisch vormgegeven. De voorzijde sluit optimaal aan bij het lichaam en is enigszins verlaagd en naar binnen gebogen. De rand aan de voorzijde is versmald, zodat het stomazakje in de spoelbak hangt.
De stomatoilettafel is uitgevoerd in zeer glad, witgekleurd kunststof materiaal (A.B.S. met toplaag) dat warm aanvoelt. De éénhendel mengkraan is voorzien van een uittrekbare handdouche, die onder ander voor het schoonmaken kan worden gebruikt. De spiegel is schuin geplaatst, zodat de stoma eenvoudig is te controleren. De krachtige randwaterspoeling zorgt ervoor dat alle fecaliën direct worden weggespoeld. Optioneel is een schaarspiegeltje te verkrijgen. Waar?
De stomatoilettafel is overal te plaatsen waar aan- en afvoer is van water. Zowel bij de stomadrager thuis, in kantoren en instellingen waar stomadragers werkzaam zijn, als in openbare gebouwen, zoals stomaklinieken, ziekenhuizen, bejaardenoorden, verpleeg- en verzorgingshuizen.

Subsidie
De stomatoilettafel valt onder de subsidieregeling in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).
Aanvraagformulieren zijn te krijgen bij gemeentehuis of stadskantoor. Daar zijn mensen die u kunnen helpen bij het indienen van de aanvraag.