Banner

 


Flexibel wastafeldesign in beeld

Klik hier voor de website van Sanmedi

Sanmedi bv
Populierenlaan 59
1911 BK  Uitgeest
T 0251-316482
F 0251-314043
E info@sanmedi.nl
W www.sanmedi.nl
KvK Zaandam nr: 35015980
BTW nr. NL5398642B01
 Sanmedi Saniline kantelspiegelSanmedi Style wastafel 426wastafel met buikuitsparing 515Sanmedi Saniline eenhendelmengkraan 710


Sanmedi flexibele aansluitset SA-105Sanmedi Saniline electronische kraan 796Aqualine wastafelframe BasicAqualine wastafelframe 11767010Sanmedi Saniline electronische zeepdispenser 842Aqualine wastafelframe Maxi


wastafel met overloop 420


Wist u dat onze toonzaal geopend is van:
maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Wij verwelkomen u graag in onze toonzaal. Het maken van een afspraak wordt aangeraden! U weet dan zeker dat de toonzaal beschikbaar is en dat we tijd hebben om u te woord te staan en te adviseren. Ons telefoonnummer is 0251-316482.


Sanmedi bv biedt ook de mogelijkheid van persoonlijke advisering, het maken van offertes, passing en service aan huis en het afsluiten van onderhoudscontracten


Klik op de afbeelding voor meer informatie over het product.

Sanmedi bv is sinds 1981 importeur van aangepast sanitair voor gehandicapten en senioren. Wij hebben ons de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in de levering van producten die het mogelijk maken om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierbij is rekening gehouden met veiligheid, hygiëne, functionaliteit en comfort.

De stijlvolle en ergonomisch gevormde producten zijn leverbaar in alle prijsklassen. De gevarieerde uitvoering van de producten zorgt ervoor dat deze te combineren zijn in bestaande situaties. Het ruime assortiment biedt niet alleen voordelen in thuissituaties, maar ontlasten ook verpleegkundigen in ziekenhuizen, instellingen en hospice.

Wij willen graag uw aandacht vestigen op enkele producten:


Voor elke badkamer is een aangepaste wastafel mogelijk, zelfs in kleine ruimtes die normaal voor aanpassingen ongeschikt zijn.De Swing wastafel kan in iedere positie gemanoeuvreerd worden die aansluit aan de behoeften van de gebruiker. Kleine ruimtes kunnen hierdoor optimaal benut worden.
De wastafel kan voor toiletgebruik in de directe omgeving van de gebruiker gedraaid worden, zodat deze vanaf het toilet of vanuit de rolstoel direct bereikbaar is om een optimale hygiëne te bereiken. Deze Swing wastafel zorgt voor meer bewegingsruimte voor gebruiker en hulpverlener.
De Swingarm met een lengte van 60 cm kan 180˚ draaien, de wastafel kan daarbij ook 180˚ draaien. Dit flexibele ontwerp maakt de wastafel van beide zijden toegankelijk, daarbij zorgt de Swing wastafel voor meer bewegingsruimte voor gebruiker en hulpverlener.

Er is een vergrendelconsole leverbaar waar de wastafel in geklikt kan worden, zodat deze niet weg kan zwenken indien dit ongewenst is.
De wastafel wordt geleverd inclusief wastafelmengkraan en flexibele aan- en afvoerset.
De ellipsvormige wastafel is gemaakt van zacht polyurethaan, zodat deze niet kan blussen of breken bij stoten.In dezelfde serie zijn ook de Loire toiletsteunen opgenomen in het assortiment. Deze toiletsteunen onderscheiden zich door de ovale vorm waardoor een betere grip ontstaat. Het golf design zorgt voor meer stabiliteit bij het gaan zitten en opstaan. In combinatie met de extra te plaatsen hulpknop heeft de Loire toiletsteun 5 verschillende verstel niveau’s, hierdoor is een verticale verstelling niet noodzakelijk.Een alternatief voor het handmatig verstellen van de wastafel is het wastafelframe van Profilo Smart. Deze wastafel kandoor middel van een verticaal aluminium frame traploos in hoogte versteld worden zonder gebruik te maken van gereedschap. Aan dit frame kan vrijwel ieder willekeurige wastafel worden geplaatst.Is er een elektrische verstelling noodzakelijk, dan is er keuze uit:
Het Flexi wastafelframe, zowel handmatig als elektrisch verstelbaar leverbaar, compleet geleverd met wastafel, eenhendelmengkraan en flexibel aan- en afvoermateriaal. Ook elektrisch verstelbaar zijn de wastafelmodules Basic of Maxi. Voor de renovatiebouw is het electrisch verstelbare wastafelframe met artikelnummer 11767010 zeer geschikt.
 

Voor meer informatie over een van de andere producten van Sanmedi bv, kunt u een bezoek brengen aan onze website: www.sanmedi.nl of stuur een e-mail naar info@sanmedi.nl.