meer dan 40 jaar ervaring

ook voor WMO en WLZ

vrijblijvend advies en offertes door specialisten

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Aankleedtafels

Aankleedtafels en verschoontafels

Sanmedi biedt een reeks hoogwaardige, vaste of elektrisch verstelbare verpleegbanken die een stabiel platform bieden dat geschikt is voor wisselende volwassenen en kinderen in verschillende omgevingen:

  • scholen
  • kinderdagverblijven
  • instellingen
  • ziekenhuizen
  • particuliere woningen

Alle verpleegbanken zijn gemaakt van materialen die robuust zijn en bestand tegen reinigingsmiddelen. Bij het ontwerp van de producten is rekening gehouden met de huidige ergonomische en hygiënische eisen, terwijl tegelijkertijd een hoog niveau van gebruikerscomfort wordt gewaarborgd.

Ergonomie en veiligheid in huis en op de werkplek

In hoogte verstelbare verschoontafels zijn niet alleen een kwestie van comfort. Ze gaan over ergonomie en veiligheid.

Ergonomie

De traploze hoogteverstelling zorgt ervoor dat het altijd mogelijk is om de tafel op de ergonomisch juiste hoogte in te stellen. Lage babyverschoontafels hebben ook het voordeel dat zelfs kleine kinderen gemakkelijk op en af de tafel kunnen klimmen, zodat onnodig zwaar tillen tot een minimum wordt beperkt.

Veiligheid

Om het risico op het beknellen van vingers te minimaliseren, moet de afstand tussen de uiteinden van de verschoontafel en de dichtstbijzijnde muur of iets dergelijks minder dan 25 mm of meer dan 300 mm bedragen. In situaties waarin er twee babyverschoontafels naast elkaar staan, moeten deze van elkaar worden gescheiden door een scherm of iets dergelijks, om te voorkomen dat de vingers klem komen te zitten. Voor eenvoudige toegang tot stromend water kan de verschoontafel worden geleverd met geïntegreerde handwas- en mengkranen. Zo voorkomt u dat u het kind alleen op de tafel blijft liggen.

Hygiëne

De bovenkanten zijn gemakkelijk schoon te houden. Ze zijn gemaakt van gegoten ABS-kunststof met een achterste rand, die de vervuiling van de wanden tot een minimum beperkt. Bij de sanitaire babyverschoontafels is de wastafel geïntegreerd en heeft ze afgeronde hoeken en is daardoor ook zeer eenvoudig te reinigen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-