meer dan 40 jaar ervaring

ook voor WMO en WLZ

vrijblijvend advies en offertes door specialisten

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Toiletbeugels

Toiletbeugels

Toegankelijkheid staat centraal – vooral in de badkamer. Hier vragen individuele behoeften om flexibele oplossingen, zodat u uw beste leven kunt leiden. Toiletbeugels zijn essentiële hulpmiddelen in iedere aangepaste badkamer of toiletten. Extra steun en stabiliteit voor personen met beperkte mobiliteit, zoals ouderen, mensen met een lichamelijke handicap, of personen die herstellen van een operatie of letsel.

Onze toiletbeugels voor een aangepast toilet:

  • Toilet/armbeugels set
  • Toiletbeugels vaste hoogte
  • In hoogte verstelbare toiletbeugels

Hygiëne is een topprioriteit

In onze productontwikkelingsfasen richten we ons altijd op hygiëne. De afgelopen jaren is hygiëne een belangrijk onderwerp geweest op de agenda van wereldwijde instellingen en particuliere woningen. Tijd is kostbaar en het schoonmaken moet snel gebeuren, wat natuurlijk hoge eisen stelt aan de ontwikkeling van onze producten. Onze ontwerpers en productontwikkelaars overleggen en vragen altijd advies aan deskundigen op dit gebied bij de ontwikkeling van nieuwe producten. We hebben onze krachten gebundeld met onder andere Deense hygiëneverpleegkundigen, wat heeft bijgedragen aan de optimalisatie van de manier waarop we met onze producten werken. Dit zorgt ervoor dat we producten leveren die bacteriën en vuil tegenwerken en die ook gemakkelijk te reinigen zijn.

Toiletbeugels bij Sanmedi

Toiletbeugels, ook bekend als handgrepen, grijpstangen of ondersteuningsbeugels, zijn meestal gemaakt van duurzaam metaal of hard plastic. Ze zijn ontworpen om stevig te zijn en een aanzienlijk gewicht te kunnen dragen. Ze kunnen aan de wand of vloer bevestigd worden, of direct aan het toilet. Sommige modellen zijn opklapbaar, wat handig kan zijn in kleinere ruimtes of voor rolstoelgebruikers. Het voornaamste doel van toiletbeugels is het vergemakkelijken van de overgang van staan naar zitten en vice versa. Ze kunnen ook helpen om balans en stabiliteit te bewaren tijdens het gebruik van het toilet.

Advies van onze experts?

Bij de keuze van een toiletbeugel moeten verschillende factoren in overweging worden genomen. Dit omvat de individuele behoeften van de gebruiker, de beschikbare ruimte, en de huidige indeling en constructie van de badkamer of het toilet. De juiste plaatsing van de beugels is cruciaal voor de veiligheid en het gemak van de gebruiker. Dit vereist meestal een professionele installatie. Het is ook belangrijk om te letten op de kwaliteit van de materialen en de constructie van de toiletbeugels. Ze moeten bestand zijn tegen roest, omdat ze vaak worden blootgesteld aan vocht. Bovendien moeten ze een oppervlak hebben dat gemakkelijk te grijpen en slipvrij is.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-