meer dan 40 jaar ervaring

ook voor WMO en WLZ

vrijblijvend advies en offertes door specialisten

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Douche-wc

Sanmedi Circumani, Closomat zorgtoilet en WCVamat

Toegankelijkheid staat centraal – vooral in de badkamer. Hier vragen individuele behoeften om flexibele oplossingen, zodat u uw beste leven kunt leiden.

Onze spoel-föhn oplossingen zijn toepasbaar voor iedereen en voor elke badkamer. Door te werken met uitsluiten kwalitatief hoogwaardige producten hebben wij een assortiment samengesteld waarbij wij alle gebruikersbehoeftes kunnen dekken. Bij al onze spoel-föhn systemen zijn speciale soort bedieningen mogelijk waaronder een vereenvoudigde bediening. Ons scala aan oplossingen omvat:

  • Closomat+ Zorgtoilet
  • Circumani bidetbrillen
  • WCVamat

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een juiste voorziening door een specialist? Vul dan via onderstaande knop het formulier in van de keuzehulp en krijg een juist advies.

Hygiëne is een topprioriteit

In onze productontwikkelingsfasen richten we ons altijd op hygiëne. De afgelopen jaren is hygiëne een belangrijk onderwerp geweest op de agenda van wereldwijde instellingen en particuliere woningen. Tijd is kostbaar en het schoonmaken moet snel gebeuren, wat natuurlijk hoge eisen stelt aan de ontwikkeling van onze producten. Onze ontwerpers en productontwikkelaars overleggen en vragen altijd advies aan deskundigen op dit gebied bij de ontwikkeling van nieuwe producten. We hebben onze krachten gebundeld met onder andere Deense hygiëneverpleegkundigen, wat heeft bijgedragen aan de optimalisatie van de manier waarop we met onze producten werken. Dit zorgt ervoor dat we producten leveren die bacteriën en vuil tegenwerken en die ook gemakkelijk te reinigen zijn.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-