meer dan 40 jaar ervaring

ook voor WMO en WLZ

vrijblijvend advies en offertes door specialisten

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Liggende verzorging

In vele situaties is een douche- en omkleed oplossing vereist. Eenvoudig verplaatsbaar en geschikt voor een scala aan behoeften van gebruikers, assistenten, zorgverleners, en familieleden. Naast verrijdbare douche-brancards hebben wij ook systemen welke aan de muur gefixeerd kunnen worden. Deze zijn te monteren op zowel vaste hoogte als (elektrisch) in hoogte verstelbaar.

Een douchebrancard of aankleedtafel van Sanmedi:

– Is dankzij zijn flexibiliteit tegen uitdagingen die in verschillende stadia van ziekte en bij gebruik door verschillende personen, het hoofd moeten bieden.
– is gemakkelijk schoon te maken voor een hygiënisch topresultaat.
– garandeert de beste werkomstandigheden voor hulpverleners, familieleden en verzorgende personen.
– kan aan de individuele ruimte en gebruiker worden aangepast.
– biedt zekerheid, comfort en veiligheid aan gebruikers met een lichamelijke en/of geestelijke handicap.
– garandeert de gebruiker een waardige en aangename verzorging.

Hygiëne is een topprioriteit

In onze productontwikkelingsfasen richten we ons altijd op hygiëne. De afgelopen jaren is hygiëne een belangrijk onderwerp geweest op de agenda van wereldwijde instellingen en particuliere woningen. Tijd is kostbaar en het schoonmaken moet snel gebeuren, wat natuurlijk hoge eisen stelt aan de ontwikkeling van onze producten. Onze ontwerpers en productontwikkelaars overleggen en vragen altijd advies aan deskundigen op dit gebied bij de ontwikkeling van nieuwe producten. We hebben onze krachten gebundeld met onder andere Deense hygiëneverpleegkundigen, wat heeft bijgedragen aan de optimalisatie van de manier waarop we met onze producten werken. Dit zorgt ervoor dat we producten leveren die bacteriën en vuil tegenwerken en die ook gemakkelijk te reinigen zijn.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,-