meer dan 40 jaar ervaring

ook voor WMO en WLZ

vrijblijvend advies en offertes door specialisten

Veilig betalen via iDEAL

Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf 30 euro

Keuzehulp (douche-wc)

Ieder mens is uniek en zo ook ieder zijn toiletgang. Om te komen tot een passende oplossing kunt u vrijblijvend gebruik maken van ons advies. Wij bieden de mogelijkheid om een adviesgesprek op loacatie aan te vragen (zie onderstaande knop)

Adviesgesprek op locatie aanvragen

Naast een adviesgesprek op locatie bieden wij ook de mogelijkheid om online advies te krijgen. Wij begrijpen goed dat het erg lastig is om zelf een passende voorziening te kiezen. Om het voor u makkelijk te maken hebben wij een keuzehulp ontwikkeld. Als u onderstaande vragen invult tezamen met uw adresgegevens en dit naar ons verstuurd via de knop “versturen” dan zullen wij binnen 1 werkdag contact opnemen voor online een advies op maat met een vrijblijvende offerte.

hygea det 3 post

Welk bidetsysteem (douche-wc) heb ik nodig?

Onze bidetsystemen zijn in verschillende mate van robuustheid beschikbaar. De eerste stap is daarom om te bepalen wat de maximale belasting zal zijn van de toiletvoorziening.
De transfer naar een toilet is erg belangrijk en per gebruiker verschillend. Zo vragen zijdelingse transfers of een ongecontroleerde zit om extra versteviging.
Zijn er op dit moment toiletsteunen aanwezig bij het toilet?(Vereist)
Wij kunnen al onze bidetsystemen van verschillende bedieningen voorzien. Standaard bevindt zich een normale bediening bij de voorziening. Echter, het is ook mogelijk om de voorziening te voorzien van pneumatische bediening of van een speciale lichtbedienbare- en vereenvoudigde bediening.
Hoe hoog is het huidige toilet? En dient deze hoogte gehandhaafd te worden?
Is er een momenteel een WMO indicatie (niet Vereist)
Wij kunnen aanvullende ondersteuning bieden in uw aanvraag proces.
Heeft u opmerkingen of andere wensen? Dan horen wij dit uiteraard graag.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB.
    Indien mogelijk kan u een afbeelding uploaden van het toilet.
    Naam(Vereist)
    Adres
    Item toegevoegd aan winkelwagen.
    0 items -  0,-